Fortæl en ven om denne side
 

Lejligheden

Fuldt møbleret lejlighed med veludnyttet areal på 69 m2, indeholdende entr√©, badeværelse, stort soveværelse med stor skydedørsgarderobe, stue med spiseplads, afsnit med moderne og veludstyret køkken samt stor vestvendt og hyggelig balkon med udsigt lige ned til stranden.

Beliggenheden på 15. sal, som svarer til cirka midt i den høje bygning på over 30 etager, medfører at man får en storslået udsigt over hele Patong Beach bugten.

Samtidig kan man følge med i det pulserende liv der udspiller sig neden for i den hyggelige restaurations- og butiksgågade, som strækker sig fra Patong Tower og ned til strandvejen. Fra balkonen kan man også nogle gange om aftenen sidde og lytte til en Elvis imitator, som optræder nede ved strandvejen, samt andet live musik.

Lejligheden blev færdigrenoveret i 2008 og indeholder alle de bekvemmeligheder der skal til for at gøre opholdet nemt og bekvemt. I stedet for en prangende udsmykning har vi valgt en mere fornuftsbetonet indretning med vægten lagt på rummelighed og mange praktiske detaljer, uden at give afkald på luksus og komfort. Er derfor specielt velegnet til (ældre) ægtepar som erfaringsmæssigt netop sætter pris på dette.

patong tower apartment groundplan